Close

VRIJDAG 20 MEI

20:00 - 22:00 mARKVELDSE pubquiz

Na lang wachten en de nodige Blief Thoes Bingo's is het dan zover, de Markveldse Pubquiz bij het Voorjaarsfeest! Wie gaat er naar huis met de felbegeerde hoofdprijs?

22:00 - 00:00 · Piratencombinatie Markvelde

Ook dit jaar hosten de Piraatjes het feest in de piratentent. Om 17:00 starten de heren met de befaamde Vijf Uur Show.  Om 21:00 gaat de Vinylbattle van start, waarbij verschillende teams uit de regio strijden om de hoofdprijs.

21:30 - 02:00 · DJ PETER PAS

DJ Peter Pas is een zeer ervaren allround DJ met een breede voorkeur voor de huidige top 40, dance classics uit de jaren ’70, ’80, ‘90 en ’00. Sinds 1995 is hij actief als DJ in diverse grote discotheken in het land en draait altijd met enthousiasme precies datgene wat de zaal wil horen. Hiervoor heeft hij de beschikking over een brede collectie muziek met alle stijlen.

ZATERDAG 21 MEI

13:30 - 16:30 · middagprogramma

Om 14:00 start de eerste Barbecue XL voor iedereen die Markvelde een warm hart toedraagt.

Daarnaast wordt er vanaf 15:00 gestreden om de titel van Schutterskoning van Markvelde bij het Vogelschieten. Wie wordt de opvolger van de langst regerende schutterskoning van Markvelde?

17:00 - 00:00 · Piratencombinatie Markvelde

Ook dit jaar hosten de Piraatjes het feest in de piratentent. Om 17:00 starten de heren met de befaamde Vijf Uur Show.  Om 21:00 gaat de Vinylbattle van start, waarbij verschillende teams uit de regio strijden om de hoofdprijs.

21:30 - 02:00 · The Rousers

The ROUSERcoaster levert gegarandeerd een flinke dosis adrenaline. Door onze “Pedal to the Metal” mentaliteit worden uw gevoelens én emoties in een fast train heen en weer geslingerd.

 

Kids onder de 1.20 meter only allowed onder toezicht van een adult because of the zeer hoge snelheden en maximum aan highlights die worden behaald.

 

Deze ride bestaat of course niet alleen uit gas geven. Stevige, populaire songs worden afgewisseld door meezingers met intieme kippenvelmomenten en dat stopt niet voordat de ride volledig is volbracht.

21:30 - 02:00 · feestnation

Maak kennis met deze twee party generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun ongeëvenaarde energie en speelse interactie met het publiek. Gewapend met vliegende biljetten en een lading confetti brengen ze in sneltreinvaart heel Nederland in de ban van ‘The Nation’, die met elk optreden steeds groter en gekker wordt. Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat er sowieso af! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Zwarte Cross, Freshtival, Dreamfields, Emporium, DEFQON 1 en Hockeyloverz; Feest gegarandeerd!

ZONDAG 22 MEI

10:00 - 14:00 Oldtimer trekkerrit

Nieuw dit jaar, een oldtimerrit! We zullen een mooie route uitzetten, zodat we er een gezellige dag van maken. 

13:00 - 16:00 Fiets 'm d'r in!

Ook nieuw, maar toch weer een beetje niet: Fiets 'm d'r in! Natuurlijk nog bekend van Ter Land Ter Zee en in de Lucht, maar dit jaar onze eigen Markveldse Editie! Wie heeft er het meest Gein in de Wei en gaat Hoog en Droog het Snelst naar de Bel?

15:00 - 16:00 F1 op groot scherm

Max, Max, Max, Super Max.... wie wint de GP in Spanje? Natuurlijk volg je bij ons ook live de Formule 1!

17:00 - 20:30 Perfect Showband

Perfect Showband; een super dynamische band die een beleving overbrengt waar nog lang over nagepraat zal worden. Een band met professionele en ervaren uitstraling, wanneer zij het podium betreden en aftikken,  wordt je vanaf het begin meegesleurd in een “rollercoaster” van hits.

Een perfecte interactie met het publiek, zorgt voor een onvergetelijk feest. Perfect Showband is een 100% live beleving– HET DAK ERAF!!!      Bij Perfect Showband maakt je kennis met multi-instrumentalisten, inclusief blazers en diverse zangstemmen, een fantastische zanger & zangeres. Perfect Showband is nog een van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn, doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Een van de elementen waarmee de Perfect Showband zich weet te onderscheiden van vele andere bands.

20:30 - 23:00 · Capri Roadshow

De grande finale wordt verzorgd door de Capri Roadshow. Thuis op de bank zitten kun je altijd nog!